Otroško zobozdravstvo

Image

Delovni čas

  • Ponedeljek 13:00 - 19:30
  • Torek 07:00 - 13:30
  • Sreda 13:00 - 19:30
  • Četrtek 07:00 - 13:30
  • Petek 07:00 - 13:00

Otroško zobozdravstvo

Otroško zobozdravstvo

Dejstvo je, da so razlogi za strah pri otrocih zgodbice, ki jih najpogosteje slišijo pri sošolcih, starših in starih starših.

Za otrokovo oralno zdravje smo največ odgovorni sami, skupaj z otroškim zobozdravnikom lahko poskrbimo za stanje, ki ga bodo naši otroci imeli celo življenje.

Skrb otroškega zobozdravnika je da skrbi za zdravje otrokovih zob že od takrat, ko malčkom začnejo izraščati zobje, pa vse do takrat, ko so otroci že najstniki.

Pomembno je, da se starši odločijo za strokovnjaka in zaupanja vrednega zobozdravnika, ki bo poskrbel za ustrezno otrokovo oralno zdravje.

Otroški zobozdravnik skrbi za vašega otroka. Delo pa mu lahko olajšajo otrokovi straši. In sicer, s skrbnim pregledovanjem otrokovih zob in uvajanjem dobre oralne higiene, pomagajo zagotoviti otroku lep nasmeh in čim manj bolečih obiskov otroškega zobozdravnika.

Strah

pri otrocih je izmišljotina. Človek, ki ne ve, da ga je lahko nekje strah, ga ne bo. Naša ambulanta je znana po nasmejanih obrazih, dobrem vzdušju in ljubezni do otrok. Vabljeni, da se prepričate sami 🙂

 

Preventiva

Pomembno je, da zobke zdravimo pravilno že od samega začetka. Težave v najstništvu in kasneje so ponavadi posledica nepravilne nege in zdravljenja v otroštvu.

 

Prijateljstvo

Ljudje najbolj zaupamo svojim bližnjim. Če otrok redno obiskuje istega zobozdravnika, bosta zagotovo postala prijatelja in bo vaša skrb pri negi doma manjša.

Za prvi pregled nam lahko pošljete elektronsko sporočilo na info@tdent.si ali pa nas pokličete na tel.040802532